Sokakta Yaşayan Minik Dostlarımızı Unutmuyoruz

Eyüpsultan Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların sağlığını korumak, günlük yaşamlarında mağdur olmamaları için tüm birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın: 27 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2020 20:26:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İlçe sakinlerinin sağlığını korumak için sürdürülen bu çalışmaların yanısıra sokaklarda yaşayan minik dostlarımız da unutulmuyor.

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokakta yaşayan minik dostlarımız için besleme ve tedavi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Koronavirüs salgını sonrası vatandaşların “Evde Kal” çağrısına uyarak evlerinden çıkamaması nedeniyle Eyüpsultan’da sokakta yaşayan sahipsiz hayvanların imdadına Eyüpsultan Belediyesi yetişiyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlarının yardımına koşarak “Siz Evdeyken Can Dostlarımız Bize Emanet” sloganıyla çalışmalarına devam ediyor.

Sokakta yaşayan sahipsiz hayvanları besleme çalışması kapsamında belirli noktalara konan mama makineleri dolduruluyor, sokaklar dolaşılarak can dostlarımız için, kolayca ulaşabilecekleri yerlere mamalar konuluyor

Besleme çalışmaları tüm ilçe genelinde rutin olarak gerçekleştiriliyor.

HAYVANSEVERLER BİRLİKTE BESLEME YAPILDI

Bu arada Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan hayvanseverlerle birlikte bir çalışma gerçekleştirdi. Hayvanseverlerle birlikte Akşemsettin Mahallesi ve Eyüpsultan Camii önünde bulunan minik dostlara besleme yapıldı.

Akşemsettin Mahallesi’deki besleme çalışması saat 10.00’da Barış Manço Parkı’nda başlarken Eyüpsultan Camii çevresinde ise saat 14.00 de yapıldı.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732