SİYASETİN MERKEZİ MERKEZ PARTİMİ OLUYOR !

Son günlerde siyaset arenası yeni kurulacak olan partilerle çalkalanıyor. çalkantıların derinin'den sessiz sedasız büyüyerek gelen Merkez Parti İsmi hem siyasi arenada hemde sokak'ta kulaktan kulağa güçlü bir yapılanma ile iddialı bir çıkış yapacağı söylentileri dolaşıyor.

Siyaset Yayın: 08 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.12.2019 00:19:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son zamanlarda sıkça bir erkenseçimi dillendirmesi ile beraber yeni Parti Kurması beklenen Babacan ve Davutoğlu'nun isimleri ve kuracakları partilere kimlerin katılacağı, kimler ile görüşmeler yaptıkları sıkca yazılı ve görsel medya'da sıkça  söz ettiriyor.ancak medyada ismi çok fazla geeçmeyen ancak tüm yurt'da hızlı bir yapılanma'daha var. bu yapılanma tüm yurt'da derinden gelen bir yapılanma ve çok güçlü ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor. bu yapılanma Merkez Parti ismi birçok siyasi arenada ve halka arasında gittikçe güçlendiğine dair duyumlar var.

Merkez Parti 2014 yılında kurulmuş ancak şimdiye dek isminin çok fazla duymadığımız bir parti, son günlerde yurt geneli hızlı bir teşkilatlanmaya gitmesi,siyasi kulislerde sıkça isminden söz ettiriyor.

Merkez Parti yapılanması sessiz sedasız sağlamcı bir yapılanma olarak bir anda meydanlara çıkıp siyasi arenada yerini güçlü bir şekilde yerini alırmı dersiniz ?

merkez parti ile ilgili görsel sonucu

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732