ŞİŞLİ BELEDİYESİ YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİN YANINDA!

Şişli Belediyesi, bu hafta sonu YKS’ye girecek adaylara; su, maske ve el dezenfektanı dağıtarak yaşadığımız bu zorlu günlerde gençlere destek olmaya devam ediyor.

Yayın: 26 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 26.06.2020 01:56:25
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

Önlemlerin üst düzeyde olduğu 27-28 Haziran’da gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) için, Şişli Belediyesi de hazırlıklarını tamamladı. Hem aileler hem de gençler kendilerini güvende hsin diye sınav günü tüm adaylara su, maske ve el dezenfektanları dağıtacak.

 

Pandemi önlemleri altında gerçekleştirilecek sınavda gençlerin sağlıklarını koruyabilmek için belediye imkânlarını seferber ettiklerini belirten Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Gençler ülkemizin aydınlık geleceği. Yaşamlarının dönüm noktası olan bu sınavda onları yalnız bırakmayacağız. Çocukları sınava girecek olan tüm komşularımızın içi rahat olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732