Şeyma Döğücü'den alkışlanacak hareket!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, programa gittiği sırada epilepsi krizi geçirerek cadde ortasında bayılan kadın için makam aracını durdurdu. Talihsiz kadının durumuyla yakından ilgilenen Başkan Döğücü, ambulansa taşınmasına da yardım etti.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.09.2019 14:25:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sancaktepe Samandıra Kavşağı'nda bir kadın epilepsi krizi geçirerek cadde ortasında bayıldı. O sırada oradan geçen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü aracını durdurarak kadının yardımına koştu. Ambulans gelene kadar fenalık geçiren kadının yanından bir an olsun bile ayrılmayan Başkan Döğücü, hastanın ambulansa bindirilip hastaneye götürülmesine de yardımcı oldu. Bununla da yetinmeyen Döğücü, kadının yanına bir de refakatçi göndererek "Hastanedeki durumunu yakından takip edin" talimatını verdi.

ARACINI DURDURUP BAŞINDA BEKLEDİ

Samandıra Kavşağı'nda bir kadın caddede yolunu karşısına geçtiği sırada epilepsi krizine girdi. Cadde ortasında bayılan kadın uzun süre yerde hareketsiz yattı. O sırada aracıyla oradan geçen İstanbul'un tek kadın Belediye Başkanı olan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü koştu. Aracını durduran Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, baygın yatan kadının başında bekledi.

AMBULANSA TAŞINMASINA YARDIM ETTİ

Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın kadına müdahale etti. Müdahalenin ardından sağlık görevlilerinden bilgi alan Başkan Döğücü, ardından da epilepsi krizi geçiren kadının sedye ile ambulansa götürülmesine de yardımcı oldu. 112 sağlık ekipleri müdahalesinden sonra Döğücü makam aracına binerek programına geçti.

"İLGİLENECEĞİZ İNŞALLAH"

Konuyla ilgili konuşan Başkan Döğücü, "Epilepsi olan bir kardeşimiz düşüp bayılmış. Biz de ona tanık olduk. Sağlık ekipleri geldiler. Şimdi hastaneye sevk ediyorlar. Biz de ilgileneceğiz İnşallah" dedi.

İstanbul'un ilk başörtülü belediye başkanı Şeyma Döğücü'den alkışlanacak hareket!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732