Sevilla'dan Fenerbahçe'ye Simon Kjaer cevabı: Amadou'yu da alacaksınız

Sevilla, Simon Kjaer'i isteyen Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifte bulundu. İspanyol ekibinin yöneticileri, "İbrahim Amadou'yu da alırsanız, Kjaer'in Fenerbahçe'ye transferine izin veririz." şartını sundu

Yayın: 26 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2019 17:16:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

2017'de Fenerbahçe'den Sevilla'ya 12 milyon Euro karşılığında transfer olan ve oynadığı futbolla İspanya'da da adından bahsettiren Simon Kjaer sarı lacivertli kulübe geri dönüyor. Akşam'ın haberine göre defans hattına yapılan takviyelerle bir hayli güçlenen Sevilla, Kjaer'in eski kulübüne geri dönmesine izin verirken anlaşmanın içinde İbrahim Amadou'nun da olması Ersun Yanal'ın '6' numaralı problemini de kökünden çözmüş olacak.

KJAER VE AMADOU'NUN MAAŞLARINI FENERBAHÇE KARŞILAYACAK

Sevilla ile Fenerbahçe'nin yapacağı anlaşmaya göre; Kjaer 2 yıl bedelsiz olarak kiralanacak ve 'Sarı Kanaryalar' tecrübeli futbolcunun 3-3,5 milyon euro'luk maaşını karşılayacak. Bunun yanında İbrahim Amadou'yu da kadrosuna katacak olan Fenerbahçe, Kamerunlu orta sahanın maaşını da (2 milyon euro) ödemeyi kabul ederken oyuncudan memnun kalınması halinde 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu zorunlu olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732