Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul'dan muhteşem kapanış konseri!

8. Uluslararası Klarnet Festivali'nin kapanış konserini gerçekleştiren Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul tüm müzikseverlere iki yakanın dostluğunu şarkılarla hatırlattı.

Yayın: 19 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 19.11.2019 02:03:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde geçmişten günümüze sevilen Türk ve Yunan şarkıları aynı çatıda buluştu. Telli Telli, Kayıkçı, Manolya, Mahalla ve Gülbahar gibi şarkıların seslendirildiği bu muhteşem konserde Kos adasından gelen Horokos Dans Grubu'nun danslarıyla keyifli dakikalara şahit olundu.

Olmasa Mektubun isimli şarkıyı çalan Uluslararası Klarnet Festivali sanat direktörü Serkan Çağrı dakikalarca alkışlandı. Festivali her sene daha da ileriye taşımaya çalıştıklarını anlatan Serkan Çağrı " Bu yıl Festivali ilk defa Ankara'da gerçekleştirdik. Ankara seyircisi bizi çok güzel karşıladı çok mutlu etti ve bizler de sanatseverler sayesinde Ankara'da festival yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Serkan Çağrı ve Cafe Aman İstanbul konseri ile sekizinci senesinde unutulmaz bir kapanış yapan Uluslararası Klarnet Festivali dokuzuncu yılı için hazırlıklara şimdiden başladı.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732