Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşandı! İşte ilk açıklama

5 sene önce dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan anlaşmalı olarak boşandı. Adliye çıkışı açıklama yapan Chloe, "Severek ayrıldık" dedi.

Yayın: 08 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 08.08.2019 17:50:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bir süredir haklarında çıkan boşanma iddialarını sık sık yalanlayan Serdar Ortaçve Chloe Loughnan çiftinden kötü haber geldi. Çift, 'Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Bugün boşanmak üzere Beykoz Adliyesi'ne gelen ikilinin evlilikleri 5 dakika içerisinde bitti.

 

 

 

"SEVEREK BOŞANDIK"

Adliye çıkışı açıklama yapan Serdar Ortaç, "Evliliğimizi yürütemedik" derken, Chloe ise "Severek evlendik severek boşandık." dedi. Ortaç, 'Birbirinizden bir talebiniz oldu mu?' sorusuna "Karşılıklı anlaştık, aramızda anlaştık" cevabını verdi.

NE OLMUŞTU?

İkili arasındaki sorunlar Chloe Loughnan'ın Miami'de geçirdiği kaza ardından ayyuka çıkmış, ikilinin 5 ay boyunca ayrı kalması ve Serdar Ortaç'ın eşinin yanına gitmemesi boşanma iddialarına neden olmuştu. Dün 2. Sayfa programında yer alan boşanma haberlerinin ardından çiftin, boşanma dilekçesi ortaya çıkmış ancak ikili, iddialara kaçamak cevaplar vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732