Seray Sever'in canlı yayında hayat pahalılığı hakkında söyledikleri tepki çekti

Uzun bir süre sonra ekranlara geri dönen Seray Sever, sunuculuğunu yaptığı programda Hakan Hatipoğlu'nun "Gülmek bile lüks oldu" demesi üzerine "Fasulye pahalıysa yemeyeceksin, ucuz sebze yiyeceksin" dedi. Seray'ın sözleri karşısında partneri bile tepkisiz kaldı.

Yayın: 26 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2019 17:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TV8 ekranlarında 'Gel Yazın Konuşalım' isimli programda Hakan Hatipoğlu ile program sunan Seray Sever, toplumda yaşanan sorunlarla ilgili söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

"İNSANLARIN YANINDA BOMBALAR PATLAMIYOR"

Hakan Hatipoğlu 'İnsanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan' deyince Sever şunları söyledi: "Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım... En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim!

"FASULYE PAHALIYSA YEMEYECEKSİN"

Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin..." Sever'in bu sözleri üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Hatipoğlu bile ne diyeceğini bilemedi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Seray Sever'in sözleri sosyal medyada da kısa sürede büyük yankı uyandırdı. İşte Sever'in sözlerine Twitter'dan gelen bazı tepkiler:

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732