Sekmen, 'Hesapları blokeli' iddiasına yanıt verdi: Yok öyle bir şey

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Partili Naci Cinisli’nin, ''Borçlarından dolayı banka hesapları blokeli'' iddiasına, ''Yok öyle bir şey'' diyerek yanıt verdi.

Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 18:37:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Partili Naci Cinisli’nin, “Borçlarından dolayı banka hesapları blokeli” iddiasına, “Yok öyle bir şey” diyerek yanıt verdi. Sekmen, “Vekil olabilirsin ama şehri kötülemeye hakkın yok. Senin daha burada evin yok” diyerek yeni bir tartışma başlattı.
 
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medyadan Büyükşehir Belediyesi’nin banka hesaplarına borçlarından dolayı bloke konulduğunu iddia etmişti. Hatta Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmasını isteyen Cinisli’nin iddialarına Başkan Mehmet Sekmen, “Allah var öyle bir şey yok” diye cevap verdi.
 
MAAŞI DA ÖDÜYORUZ, SİGORTAYI DA YATIRIYORUZ
 
Şehri kötülemeye kimsenin hakkının olmadığını vurgulayan Başkan Sekmen, “Bakın şu anda Çorum’dan buraya yatırımcı getirmeye uğraşıyoruz. Biz kendi şehrimizi kötülersek başkası buraya gelir mi? Hamdolsun bu yıl belediye olarak dünyanın yatırımını yaptık. Ödemelerimizi yapıyoruz. Öyle ki her kurum sıkıntıda. Sıkıntı da olmayan kurum var mı? Bir çoğu bir kuruş para veremiyor. Hamdolsun biz tüm bunlara rağmen maaşımızı ödüyoruz, sigortamızı yatırıyoruz. Olabilir, birinin bir alacağı vardır ihtilafa düşmüşüzdür ki zaman zaman ihtilafa düştüğümüz firmalar oluyor. Bir sıkıntı oldu diye şehrimizi kötülemenin ne anlamı var” dedi.
 
BİR SORUNUN VARSA BANA GEL
Başkan Sekmen ayrıca Milletvekili Cinisli için, “Bak Milletvekili olabilirsin ama bu şehir hepimizin. Biz burada yaşıyoruz. Senin hala burada evin yok. Sen geldin bu Millet seni vekil seçti sende şehrimizin adını kötüye çıkarmayacaksın. Bir sorunun varsa bak Belediye Başkanı burada gelir ziyaret eder sorarsın. Biz Hamdolsun, şehirde şu an 50 yerde çalışıyoruz. Karayazı’da var, Çat’ta da var.
Beni eleştirsen ne olur eleştirmesen ne olur. Ben bugün var yarın yokum. Önemli olan şehre bir şeyler verebilmem ki ben bunu yapıyorum” diye konuştu.
ÜLKE KAÇ KEZ SALDIRIYA UĞRADI…
Türkiye’nin 15 Temmuz gibi bir süreçten sonra üç kez ekonomik saldırıya uğradığını da anımsatan Başkan Sekmen, şöyle dedi. “Evet bir gerçek var ki 5-6 aylık dönemde zorlandık. Çünkü döviz saldırısı oldu. Dolar 3 liradan 7 liraya çıktı. Müteahhitlerimiz iflas etti. Adam 3 bin liraya iş almış iş olmaz bilmem kaç lira. Biz ne yaptık, hemen tasarrufa gittik. Bütçemizi koruduk. Ama bugün hamdolsun çok iyi durumda işlerimizi sürdürüyoruz.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732