SEKMEN HALKIN ARASINDA

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurmaylarıyla birlikte Yakutiye ilçesinde esnafla bir araya geldi, vatandaşlarla buluştu, öğrencilerle söyleşti.

Gündem Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 18:08:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Sekmen, ziyaret ettiği esnaftan büyük ilgi görürken, beklentilere kulak vermeyi de ihmal etmedi. Kurmaylarıyla birlikte çıktığı cadde turunda Sekmen, Erzurum’un aydınlık yarınlarını hep birlikte inşa etme sözü verdiği Dadaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yatırım projeleri hakkında bilgiler de aktardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Erzurum’un temel belediyecilik hizmetlerinin dışında bölgede ve ülke genelinde örnek teşkil eden yatırımlara imza attığını ifade ederek, “Bunu hep birlikte başardık; bu güzellikleri esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, öğrencimizle, kısacası kadirşinas Dadaşların verdiği destekle mümkün hale getirdik” diye konuştu.

 

“ESNAF KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Cumhuriyet Caddesi’ndeki işyeri ve mağazaları teker teker ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, esnafla hem şehir ekonomisi ve hem de beklentilerine yönelik sohbetler etti. Sekmen, Erzurum’un bir değişim ve gelişim sürecinden geçtiğinin altını çizerek, bu sürecin sonunda şehrin olağanüstü bir cazibe kazanacağını ve bunun da kent ekonomisine önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdi. Erzurum’un sanayi açısından arzu edilen noktada olmadığını, bu yüzden şehir ekonomisine esnafın yön verdiğini vurgulayan Başkan Sekmen, “Esnaf kardeşlerimizin elbette yanında olacak, onlara destek verecek ve müşküllerini gidermek için üzerimize ne düşüyorsa seve seve yerine getireceğiz” dedi.

ŞEHİR MERKEZİNİN CAZİBESİ DAHA DA ARTACAK

Yakutiye ilçesindeki esnafın belediyecilik hizmetlerine ilişkin görüşlerini ve taleplerini de dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehir merkezinin cazibesini giderek artırdığını ve özellikle de Cumhuriyet Caddesi’nin önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tüm yönleriyle büyük bir gelişim kaydedeceğini söyledi. Öte yandan Başkan Sekmen, cadde turu boyunca vatandaşlar ve öğrencilerle de buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Sekmen’e, öğrenciler ise, ulaşım hizmetlerinde sağlanan yeni düzenlemeden dolayı sürekli teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732