ŞEHİT ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE DESTEK! ALTIN KALPLİ HANIMLAR TSK EĞİTİM VAKFI YARARINA YARARINA GECE DÜZENLEDİ

Altın Kalpler Derneği dün akşam The Ritz Carlton Otelde “Gül Temalı “ Cumhuriyet Balosu ve Yardım gecesi düzenledi.Eski Orman Bakanı Halit Dağlı'nın eşi, Altın Kalpler Kurucu Genel Başkanı Şenay Dağlı, yardım gecesinde elde edilen tüm gelirin TSK Eğitim Vakfına bağışlanacağını, şehit ailelerin okuyan çocuklarına burs olarak verileceğini dile getirdi.

Yaşam Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 15:45:15
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Gecede yaptığı konuşmada, Altın Kalpler Derneği'nin çalışmalarının önemine vurgu yapan TSK Eğitim Vakfı Albay Kerem Birlik "Cemiyet hayatının yardımsever kadınları tarafından kuruluşundan bugune kadar TSK Eğitim Vakfına göstermiş olduğu büyük destek ve katkıları nedeniyle vakıf adına minnettarlığımızı bildiriyorum." diyerek Dağlı'yı plaketle ödüllendirdi. Geceye mücevher tasarımcısı hayırsever Arda İşler elmas broş, İber Kuyumculuk ise pırlanta yüzük bağışlayarak derneğe yardımda bulundular.

Ünlü modacı Hasan Altın' ın geceye özel tasarlayıp hazırladığı kostümünü giyen Dağlı, katılan hanımların beğenisini topladı.Cemiyet hayatının sevilen isimleri koleksiyoner Gül Ergi, Seval Ermiş, Firuze Gök, Yelda Şenel ve konuklar geceye eşlik etti..

 

 
  
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732