Şehit cenazesinde gülen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır büyük tepki çekti

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz'ın cenaze töreninde gülerken objektiflere yansıdı. O anlar ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 16:29:23
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz'ın cenaze töreninde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın gülerken çekilen fotoğrafı tepki çekti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısında yaralanarak tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) kurtarılamayarak şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz Mersin Muğdat Camiinde tören düzenlendi. Şehidin cenaze töreninde Mersinliler akın ederken, törende gözyaşları sel olup akarken sinir kirizleri geçiren aileyi yine protokol üyeleri sakinleştirmeye çalıştı

CHP'Lİ VEKİL GÜLERKEN YAKALANDI

Şehit Mustafa Korkmaz'ın gözyaşları arasında uğurlandığı sırada, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in kulağına gülerken bir şeyler fısıldaması sırasında çekilen fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Paylaşılan fotoğrafın altına tepkilerini gösteren vatandaşlar şunları yazdı:

- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır şehit cenazesinde gülmeyi nasıl başardın?

- Şehit cenazelerine katılmayı sadece görüntü olsun diye ve siyasi amaçlı yaptıkları için...

- Ateş düştüğü yeri yakıyor gerisi hikaye adlı fotoğraf...

İşte o paylaşımlardan bazıları;

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732