Savcılık, Yavaş'ın başvurusu üzerine Gökçek hakkında soruşturma başlattı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başvurusu üzerine Melih Gökçek hakkında soruşturma başlattı.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2019 16:47:08
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Deniz DemirAnkara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın başvurusu üzerine Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

CHP'li Deniz Demir, Twitter hesabından ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın başvurusu üzerine eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu

YAVAŞ BAŞVURDU, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Deniz Demir'in paylaşımı şöyle:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim döneminde kendisinin gizli olması gereken vergi kayıtlarını vergi idaresinden bir şekilde elde ederek paylaşan Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Gökçek hakkında soruşturma başlattı."

MELİH GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA

Gökçek de konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Videolu paylaşım yapan Gökçek, "Mansur Yavaş beni mahkemeye vermiş. Bir izleyin. Mansur'cular ve FETÖ'cüler bir sefer de konuyu saptırmadan, açılan dava üzerine yorum yapın. Bekliyorum" ifadelerini kullandı.

ALKAN DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Şehit kardeşinin cenaze töreninde sarf ettiği sözler nedeniyle TSK'dan KHK ile ihraç edilen eski Yarbay Mehmet Alkan, Melih Gökçek hakkında terör savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732