Şarkıcı Tuğba Ekinci'den Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Pamuk prens

Geçtiğimiz gün Ekrem İmamoğlu için "Korkak olma" diyen şarkıcı Tuğba Ekinci, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ekinci şimdi de İmamoğlu için "Pamuk prens" dedi.

Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 17:27:11
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Şarkıcı Tuğba EkinciInstagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHPİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan yakınlığıyla tanınan Ekinci, son olarak İmamoğlu için "Pamuk prens" ifadesini kullandı.

 

 

 

Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Ekrem İmamoğlu için "Cesaretin varsa o eli tam kaldır, korkak olma bu kadar, onlar da sana kafayı atar oturursun aşağı" ifadelerini kullanmıştı.

"CİDDİ İNSAN AZ KONUŞUR ÖZ KONUŞUR"

Ekinci hızını alamadı ve paylaşımlarına bugün de devam etti. Şarkıcı önce İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaşıp şunları yazdı: "Neden çok konuşan ve ağlayan insanlara itibarınız yükseldi. Ciddi insan az konuşur öz konuşur! Ağlamadan sabreder icraatını sunar! Bunları ben mi öğreteceğim. Ayrıca öncekilerin de her hamlesini aşırı beğendiğim söz konusu değil. Bütün adaylara yaptığınız gibi yapmayın; oyunu kime vermek istiyorsan ver icraatını görmeden itibar etme havaya sokma! Ey Türkiye sen bunu hep yapıyorsun son ağlayan gene sen oluyorsun..."

"PAMUK PRENS"

Ekinci daha sonra da İmamoğlu hakkında çıkan bir haberin fotoğrafını "Pamuk prens" notuyla paylaştı.

 

Şarkıcı Tuğba Ekinci'den dikkat çeken Ekrem İmamoğlu paylaşımı: Pamuk prens

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732