Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Bülent Turan'ı Kaz Dağları açıklamasına tepki gösterdi

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından Kaz Dağları hakkında açıklama yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 16:09:09
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Kaz Dağları'nın ilerisine yapılmak istenen altın madeni ile ilgili tartışmalar devam ediyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise dün Kaz Dağları hakkında paylaşım yaparak insanların ağaçlar kesildikten sonra tepki göstermesine sitem etti.

"BİLSEK İLK AĞAÇTAN KORUMAYA GELİRDİK"

Son zamanlarda yaptığı siyasi paylaşımlarla sık sık gündeme gelen AthenaGrubu'nun solisti Gökhan Özoğuz ise Bülent Turan'a cevap verdi.Özoğuz, milletvekiline cevaben şunları yazdı: "E haberimiz yoktu ki ağaç katliamı olacağından! Bilsek ilk ağaç kesildiğinde korumaya çalışırdık! Kaldı ki bu savunma şekli ne kadar üzücü siz bilmiyor musunuz? Siyanür ile toprağı zelil ederseniz doğayı katledeceğinizi?"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732