SARIYER YARDIMA HAZIR

Merkez üssü Elazığ olan ve birçok ilde hissedilen deprem dolayısıyla bütün ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Yaşam Yayın: 26 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 26.01.2020 21:30:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Deprem haberini aldığımız andan itibaren başta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç olmak üzere tüm çalışanlarımızla birlikte süreci yakından takip ediyoruz. Başkanımız Şükrü Genç Elazığ il ve ilçe belediye başkanları ve ilgililerle görüşerek bütün imkanlarımızla yardıma hazır olduğumuzu bildirmiştir. İlgili makamlarla irtibatımız devam etmektedir.

Dayanışma duygusu ile belediyemize ilettiğiniz yardım toplama taleplerini büyük bir mutlulukla karşılıyoruz. Sürecin genel sorumluları olan Valilik ve AFAD ihtiyaç bilgilerini paylaşmaktadır. Gereğinden fazla yardım ulaşması durumunda kontrolünün doğru yapılamaması, doğru yerlere yönlendirilememesi söz konusu olduğundan ihtiyaca yönelik davranmak gerekmektedir.

Resmi kurumlardan ek yardım talebi gelme ihtimali nedeniyle sivil savunma ekibimiz destek için hazır durumda beklemektedir. Talep geldiği takdirde vatandaşlarımıza gerekli duyurular yapılacaktır.

Toplumumuzun en önemli duygusu olan dayanışma ruhu ile yaraları hızlıca saracağız.

Yaşanan afet durumlarından gerekli dersi çıkarmamız gerçeğini unutmadan, bütün ülkemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir kez daha yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732