SARIYER'DE RAMAZAN AYININ SON KONSERİ KUBAT'TAN

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinin son gününde sahne alan Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kubat, hayranları ile buluştu.

Yayın: 03 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 03.06.2019 15:22:56
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Birbirinden değerli isimlere bir ay boyunca ev sahipliği yapan İstinye Tersane Alanı’nda düzenlenen Kubat konserinde vatandaşlar, türkülerle dolu bir müzik ziyafeti yaşadı. Kendi eserlerinin yanı sıra Anadolu ezgilerinden oluşan ve dillerden dillere dolaşan türkülere de yer veren Kubat'a, alanı dolduran yüzlerce hayranı da eşlik etti. Hareketli eserlerde yerinde duramayan Sarıyerliler, hüzünlü türkülerde ise anı ölümsüzleştirmek adına telefonları ile konseri kaydetti. 

Bayram sevincinin hep birlikte yaşandığı konser sonrasında Sarıyer Belediye Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Kubat'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732