Sanat Akademisi Gençlik ve Senfoni Orkestrası Kuruluyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde; Kartallı çocuk ve gençlerin sanatta aktif yer alarak toplum içindeki sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeleri ve sanatçı yetiştirme vizyonuyla hizmet veren Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, Gençlik ve Senfoni Orkestrası kuruyor.

Sanat Yayın: 27 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2019 14:06:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Müzik direktörü Cihat Aşkın’ın eğitmenliğinde Kartallı gençlere yaylı, nefesli ve vurmalı enstrümanlar alanında hizmet verecek olan Gençlik ve Senfoni Orkestrası’nda 14-22 yaş aralığındaki gençler eğitim alabilecek.

Gençlik ve Senfoni Orkestrası’nda yer almak isteyen gençler için 26 Eylül-27 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ardından 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde de seçmeler yapılacak.

“Sanattan Beslenen Tüm Kardeşlerimi, Açılacak Orkestrada Yer Almaya Davet Ediyorum”

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin sadece Kartal’ı değil tüm Türkiye’yi gururlandıracak işlere imza attığına dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: “Kurulmasının ardından çok zaman geçmiş olmamasına rağmen; piyano, keman, perküsyon, çello, flüt, müzik teorisi, sahne sanatları ve resim alanında birçok ulusal ve uluslar arası başarı elde eden Sanat Akademisi ile çocuk ve gençlerimizin yanı sıra; ilçemizin de büyük bir eksikliğinin karşılanmış olduğunu gördük. Öğrencilerimiz, değerli hocalarımızın eğitmenliğinde çok kısa sürede büyük gururlar yaşattı bizlere. Bizler de çocuklarımızın, küçük yaşta sanat ile tanışarak yeteneklerini keşfetmelerini, geliştirmelerini ve birer sanat üreticileri olmalarını daha iyi nasıl sağlarız diye düşünerek akademimizdeki dalları zenginleştirme yolunda Gençlik ve Senfoni Orkestrası’nı akademimize ve tüm kardeşlerimize kazandırma kararı aldık. Sanattan beslenen tüm kardeşlerimizi açılacak orkestrada yer almaya davet ediyorum. “dedi.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Gençlik ve Senfoni Orkestrası

Adres: Kordonboyu Mahallesi, Hükumet Caddesi, No.1 kat.5

Bilgi İçin İrtibat No: 0216 280 60 70/ 63 04

Online Başvuru:

www.kartal.bel.tr

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732