Şaka Gibi Olay! Kadınlar Altın Günü Yaptı: Tüm Site Karantinaya Alındı

Konya'da bir sitede, kurallara ve tedbirlere uymayan bayanlar, altın günü düzenledi. Güne katılan bayanlardan birinin test sonucu pozitif çıkmasından sonra tüm site karantina altına alındı.

Gündem Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 20:47:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kovid-19 salgını ülkemizde etkisini kaybetmeden hızla artmaya devam ediyor. Bazı vatandaşların salgını ciddiye almaması, ne yazık ki vaka sayıları artmasına neden oluyor.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 68 dairelik bir sitede, bayanlar altın günü düzenledi. Altın gününe katılanlardan bir kişinin test sonucunun pozitif çıkmasından sonra site karantina altına alındı.

BEKÇİLER NÖBET TUTUYOR

Olay, Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Selahhaddin Eyyübi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan 4 bloklu 68 daireli sitede gerçekleşti.

Bayanlar, aralarında altın günü düzenledi. Güne katılan 16 kişiden birinin test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine site karantina altına alınırken, bekçiler, site girişinde nöbet tutmaya başladı.

GİRİŞ ÇIKIŞLARA İZİN VERİLMİYOR

Gelen bilgiye göre, vaka sayısının hızla artmasını engellemek adına karantina altına alınan sitede giriş ve çıkışlara izin verilmiyor. Bekçiler, sitenin giriş ve çıkışında böbet tutmaya devam ediyor.

KAYNAK: kamupersoneli.net

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732