Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan vatandaşlara evde kalın uyarısı yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bir kez daha vatandaşların evlerinde kalması uyarısını yineledi.

Gündem Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 20:10:57
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Koronavirüs salgınına karşı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bir kez daha vatandaşlara evinizde kalın çağrısı yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye'de de 670 kişide görüldü ve 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Salgının görüldüğü ilk günden beri kamuoyunun ne diyeceğini merakla beklediği isimlerden biri de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamalarla süreç hakkında herkesi bilgilendiren Bakan, Twitter hesabından son çalışmalar hakkında bilgi verdi ve uyarılarını yineledi.

"EVLERDE KALINMASINI RİCA EDİYORUM"

Fahrettin Koca, Twitter hesabından şunları yazdı: "Siyami Ersek Hastanesi'nde Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler sahada ülkemiz için önlemler alırken, vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle evlerinde kalarak önlemlerini almalarını önemle rica ediyorum."

NE OLMUŞTU?

İlk olarak 12 Aralık'ta Çin'in Vuhan kentinde görülen koronavirüste Türkiye'de ilk vaka 10 Mart'ta tespit edildi. Geride kalan 11 günde ülkemizde vaka sayısı 670'e yükselirken 9 kişi de hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin ortak noktasının yaşlı olmaları nedeniyle uzmanlar ve devlet yetkilileri yaşlıların evlerinden çıkmamaları konusunda sıkça uyarı yapıyor.

 

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan vatandaşlara evde kalın uyarısı yaptı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732