SAGEMLİ ÇOCUKLARDAN SAĞLIKÇILARA MEKTUP VAR

Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) öğrencileri, koronavirüs salgınının ardından hayatlarını bizler için siper eden sağlık çalışanlarına birer mektup yazdı.

Spor Yayın: 04 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2020 23:10:05
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

SAGEM’in altın kalpli çocukları, Yaren, Uğurcan Efe,  Ecrin Defne,Duru, Alperen, Tuana, Umut, Melisa,  Efe, Muhammet,  Semanur, Nida, Kadir,  Binnaz, Nursima, Esmanur ile  İlayda duygularını yazı ve resimlerle kağıda döktüler. Sağlık çalışanları için “Kahramanlarımız” dediler.

“Biz evimizde rahat rahat otururken siz orada çalışıyorsunuz” diye başlayan satırlarda; “Bizler anne ve babamızı görebiliyorken siz çocuklarınızı göremiyorsunuz. Kimileri işini yapıyorlar diye düşünebilir ama siz bazen hiç uyumadan çalışıyorsunuz. Sizler virüsün içinde yaşıyorsunuz. Hastalara, şifa sağlık çalışanlarına güç kuvvet diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

   
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732