Şafak Sezer 20 yıl önce oynadığı ‘Şen Makas’ı izledi

Komedi filmleriyle ünlenen oyuncu Şafak Sezer, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Yayın: 05 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 05.01.2020 16:17:03
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Şafak Sezer, ilk kez 1999 yılında sahnelenen ve kendisinin komser yardımcısı rolünü üstlendiği ‘Şen Makas’ı, Trump Sahne’de izlemeye geldi. “Hayatımda gördüğüm en iyi oyunlardan biridir” diyen Sezer“Türkiye’yi gezmediğimiz yer almadı. Bu oyunda oynadığım için çok şanslıyım. Uzun zamandır izlemeye gelmek istiyordum, işlerden dolayı bugün gelebildim, çok mutluyum” dedi. Tiyatro oyuncusu Abdullah Şahin de dünyanın en uzun süreli oynanan oyunu ‘Şen Makas’ı izlemeye gelenler arasındaydı.

Oyundan saatler önce Trump Alışveriş Merkezi’ne gelen ‘Şen Makas’ın başrol oyuncularından Melek Baykal, avm’yi turladıktan ve vitrinlere baktıktan sonra oyuna hazırlanmak üzere Trump Sahne’ye geçti. Oyun sonrasında kuliste buluşan tiyatro ekibi, başarılı performanslarını lokum yiyerek kutladılar.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732