“Sabit Kanca: Son Soru” Film Şarkısından Video Klip Geldi

2013 yılında başlayan Sabit Kanca serisinin üçüncüsü olan “Sabit Kanca: Son Soru” filmine ait şarkının video klibi yayımlandı.

Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 20:20:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Onur Erkan yapımcılığında, senaryosunu Bilal Akçay’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Nuri Yıldız’ın oturduğu ve başrolünü İsmail Baki Tuncer’in üstlendiği “Sabit Kanca: Son Soru” filmine ait şarkının video klibi yayımlandı. Sözleri Tetik tarafından yazılan, müziği Gül Çimen tarafından yapılan şarkıyı Tetik ile birlikte İsmail Baki ve Fırat Sobutay seslendiriyor. Şarkının klibinin yönetmenliğini ise Nuri Yıldız üstlenmekte.

Filmin hikayesi İstanbul’da Sabit Kanca’nın annesi ile oturduğu mahallede geçiyor. Katıldığı yarışmalardaki hazır cevapları ile bir anda fenomen olan Kanca, bu defa yaşadığı hafıza kaybı sonrası hayatını değiştirmeye karar vermiş ve artık yarışmamaya yemin etmiştir. Sebep olduğunu düşündüğü bir trafik kazasında tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Zeki’yi iyileştirebilmek en önemli amacı haline gelmiştir.Fakat geçmişi onun peşini bırakmaz. Her şeyi bilen Sabit Kanca bu defa bilmediği bir düşmanla karşı karşıya gelecektir. Kanca, bilgisini sevdiklerinin hayatını kurtarmak için kullanmak zorundadır.

Serinin üçüncü filmi “Sabit Kanca: Son Soru” 6 Mart’ta sinemalarda.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732