Rusya Kulüplerarası Golf Turnuvası’nın galibi kupanın sahibi oldu

Önemli golf turnuvalarına ev sahipliği yapan Regnum Carya, her yıl daha çok ses getiren Rusya Kulüplerarası Golf Turnuvası’na üçüncü kez kapılarını açtı.

Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 01:49:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Dünyanın en iyi golfçülerini Antalya’da ağırlamaya devam eden Regnum Carya, 17-19 Şubat tarihlerinde gerçekleşen Rusya Kulüplerarası Golf Turnuvası’yla yine yılın en çok konuşulan golf müsabakasına imza attı. Üst düzey iş insanlarının katılım gösterdiği turnuvanın şampiyonu geçen yılın da galibi Moscow City Golf Kulübü oldu. Bu yıl turnuvanın ikincisi Zavidovo Golf Kulübü olurken üçüncülüğü Links Golf Kulübü aldı. Avrupa’nın ilk ve tek tamamı aydınlatılmış golf sahası Carya Golf Club ve ünü uluslararası düzeye ulaşan National Golf Club’da gerçekleştirilen turnuvada Rusya’nın farklı bölgelerindeki 14 kulüpten 200 oyuncu katıldı. 3 gün süren tunuvaya Rusya’nın iş dünyasındaki önemli isimlerinin yanı sıra, ceolar, Golf Klüp sahipleri, iş adamları ve siyasetçiler katıldı. Davetliler, güneşli bir havada gerçekleşen turnuvanın keyfini çıkardılar.

  

Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk turnuvanın kapanış töreninde; “Rusya Kulüplerarası Golf Turnuvası gibi önemli bir turnuvaya üç yıldır ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Her yıl daha keyifli bir müsabakaya tanıklık ediyoruz ve ilerleyen yıllarda da bu heyecanı hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz”. dedi.

 

 

(Avrupa’nın en iyi golf destinasyonu’ seçilen Belek’te konumlanan Regnum Carya, Avrupa’nın ilk ve tek 18 delikli gece aydınlatmalı golf sahası olan Carya Golf Club ve Belek’in ilk golf kulübü olan 27 delikli National Golf Club’ı bünyesinde barındırıyor. Regnum Carya, toplam 2 adet golf sahası ile golf meraklılarına pek çok ayrıcalıklı deneyim yaşatıyor.)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732