Rizeli futbolcunun eşi Irina Moroziuk çekiliş yaptı! Sosyal medya sallandı

Çaykur Rizespor'un Ukraynalı futbolcusu Mykola Morozyuk'un eşi Irina Moroziuk sosyal medyadan forma çekilişi yaptı.

Yayın: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2019 15:23:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çaykur Rizespor'a devre arasında Dinamo Kiev'den transfer olan Ukraynalı futbolcu Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk'un paylaşımı olay oldu.

Instagram'da 30 bin takipçisi olan Irina Moroziuk, dün akşam paylaştığı videoda taraftarlara vereceği bir forma için çekiliş yapacağını söyledi.

ÇEKİLİŞE YOĞUN İLGİ

Irına Moroziuk çekilişte vereceği formaya kendi parfümünün sıkıldığını ve formayı Sivasspor maçında da giydiğini belirtti. Moroziuk'un bu paylaşımı kısa sürede binlerce yorum alırken taraftarların çekilişe büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Model olan Irına Moroziuk'in Instagram'da 29 bin takipçisi bulunuyor. Irına'nın paylaşımları takipçilerinden büyük beğeni alıyor.

FUTBOL TOPUNU DÜŞÜRMEDEN ÜSTÜNÜ ÇIKARMIŞTI

Irina Moroziuk'un geçtiğimiz günlerde futbol topunu düşürmeden elbisesini çıkardığı video sosyal medyada çok konuşulmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732