Rıhtım Karaköy Lions’tan koronayla mücadeleye tam destek

Rıhtım Karaköy Lions Kulübü, Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesine destek olmak için seferber oldu. Kulüp destekçilerinden toplanan yardımlarla, hastaneler başta olmak üzere birçok merkeze maske, dezenfektan, koruyucu kıyafet gibi ekipmanlar bağışlandı. Yataktan maskeye

Gündem Yayın: 19 Nisan 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.04.2020 22:55:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu kapsamda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Onkoloji Enstitüsü, Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi’ne toplamda 6 adet 3 motorlu yatak, 2 adet monitör, 15 koli N95 maske, 100 adet siperlik, 1000 adet kıyafet koruyucu, 4 koli de yüz maskesi bağışlandı.

Evsizler de unutulmadı

Kulüp ayrıca Bahçelievler İstanbul Huzurevi’ne dezenfektan yollarken Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs çalışmalarını katılması istenen Türk Kalp Vakfı ile MD118 Konseyi’ne de destek verdi. Öte yandan Deliler Kahvesi aracılığıyla 300 evsize yemek, Çapa Hastanesi’nin yeni odalarının hazırlanması için boya ve boyacı temini, sağlık çalışanlarının hastalardan teşhis için daha güvenle örnek almalarını sağlayan 2 adet kabin de kulübün yaptığı bağışlardan birkaçı olarak öne çıktı.

Gönüllüler ordusu

Rıhtım Karaköy Lions Kulübü Başkanı Şengül Akhan, “Bizler gönüllüler ordusu olarak bütün bu karşılıksız hizmetlerimizi bağışçılarımız destekleriyle gerçekleştirdik. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi. Ülke olarak zor günler geçirdiğimizi belirten Akhan, “İnanıyoruz ki birbirimize destek olarak bu zor günleri atlatacağız. Biz de elimizden geldiğince ülkemizin koronavirüs savaşına destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732