Pirinççi Köyü’ndeki Öğrencilere Ücretsiz Servis

Eğitime verdiği büyük önemi her fırsatta dile getiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, öğrencilerin dilek ve şikayetlerini dinlemeye, çözümler üretmeye devam ediyor.

Eğitim Yayın: 11 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2019 16:04:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi, Yukarı Pirinççi Köyü’nde yaşayan öğrencilere okula daha rahat gidebilmeleri için 2 adet okul servisi sağladı.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Ahmet Berhan Yilmaz dahil, gülümseyen insanlar, açık hava

Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda hemen harekete geçen Eyüpsultan Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde Sultangazi’de bulunan okullarına gidebilmeleri için 2 adet servis tahsis etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

BAŞKAN DENİZ KÖKEN’DEN ZİYARET

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, servislerine kavuşmanın heyecanını yaşayan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla birlikte servise binen Başkan Köken, okullarına daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşacak olan öğrencilerin mutluluğunu paylaştı.

Başkan Deniz Köken, Eyüpsultan köylerine ve köylülerine çok önem verdiklerini ve onların yaşadığı her türlü sorunu çözmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Görüntünün olası içeriği: Öztürk Akkök, gülümsüyor, oturuyor

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732