PAGEV’de Yavuz Eroğlu yeniden Başkan seçildi

Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden plastik sektörünün temsilciliğini üstlenen PAGEV’de seçimli olağan Genel Kurul yapıldı. Rekor katılımın olduğu PAGEV 2019 Genel Kurulu’nda, sektörün sorunlarının çözülmesi noktasında önemli çalışmalara imza atan Yavuz Eroğlu, 3. kez başkan seçildi. Tüm sektör paydaşlarını birlikte hareket etmeye çağıran Eroğlu, “Birlikten kuvvet doğar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sektörümüzün büyümesi ve sorunlarının çözümü için tüm paydaşlarımızla omuz omuza çalışmaya hazırız” dedi.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 00:59:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), Tek listenin oylandığı Genel Kurul’da tüzük gereği Başkan, Başkan Yardımcısı ve yenilenen üç Yönetim Kurulu Üyesini seçti. 01 Şubat Cumartesi günü İstanbul Hilton Bomonti Otel’de yapılan ve PAGEV tarihinin en geniş katılımlı seçiminde PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, yeniden Başkanlığa seçildi.

PAGEV Başkanlığını üçüncü kez üstlenen Yavuz Eroğlu, Genel Kurul’da yaptığı konuşmasında birlik mesajı vererek şunları söyledi: “PAGEV olarak önceliğimiz sektörümüzü ileri taşıyacak faaliyetleri yürütürken önümüze engel olarak çıkan sorunları ortadan kaldırmaktır. Başkanlık yaptığım süre boyunca şahsım ve Yönetim Kurulumuz bu bilinçle hareket ettik. Yeni dönemde de asli görevimiz sektörümüzün yüz yüze olduğu sorunların çözümü noktasında mücadele etmek olacaktır. Sektörümüzü ileriye taşıyacak tüm çalışmalarda diğer STK’lar ve sektör paydaşlarımızla birlikte hareket etmeye, güç birliği yapmaya hazırız. PAGEV’in kapısı plastik sektörüne gönül veren herkese açık.”

Çalışmalarına kaldıkları yerden hızla devam edeceklerini belirten Yavuz Eroğlu; “Önceliğimiz ‘plastik çevre düşmanıdır’ algısını yıkmak olacak. Bilimsellikten uzak verilerle sektörümüzü yok etmeye yönelik çalışmalara göz yummayacağız. PAGEV olarak 2020 yılında daha fazla geri dönüşüm diyecek, geri dönüşüm ekonomisi ile ülkemizi kalkındırmak için yaptığımız çalışmaların hızını artıracağız. Toplum genelinde plastiklerin yaşamımıza katkısı noktasında gerçek bir bilinç oluşturacağız. Biliyoruz ki plastik çevre düşmanı değil defalarca dönüştürülerek yeniden kullanılabilecek altın kadar kıymetli bir malzemedir. 3 Ocak 2019 tarihinde TV, radyo ve dijital platformlarda yayınlanan ve tüm ülkeye seslendiğimiz “Plastiklerin doğada yeri yok, hayatımızda yeri çok” kampanyamızı 2020 yılında da sürdürerek ulaştığımız kişi sayısını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Eroğlu, Genel Kurul’da kendisi yeniden göreve seçen tüm üyelere ve sektör temsilcilerine teşekkür ederek PAGEV’deki birlik ve beraberliğin artarak sürmesi temennisinde bulundu.

PAGEV 2019 Genel Kurulu’nda Yapılan Seçimde Yeni Yönetim şöyle şekillendi:

PAGEV YÖNETİM KURULU

Yavuz Eroğlu – Sem Plastik San. ve Tic. A.Ş. (Başkan)

Ahmet Meriç – Former Makine A.Ş. (1. Başkan Yardımcısı)

Abdullah Karatepe – Öznar Plastik LTD. ŞTİ. (Yönetim Kurulu Asil Üyesi)

İsmail Eren Ünlü – Akümsan Plastik Ürrünleri San. Tic. A.Ş. (Yönetim Kurulu Asil Üyesi)

Yavuz Biçer – SPS Senur Plastik Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. (Yönetim Kurulu Asil Üyesi)

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732