Öztürk Yılmaz'dan Sert Eleştiri ! : Türkiye'de ATATÜRK Diyemeyen İnsanların Düşmanıyım

Atatürk'ün kurduğu partide siyaset yapan Kaftancıoğlu'nun Atatürk kelimesini kullanmamasını eleştiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , muhalif medyanın reklam korkusuyla durumun üzerine gidemediğini dile getirdi.

Siyaset Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 13:59:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Atatürk'ün kurduğu partide siyaset yapan Kaftancıoğlu'nun Atatürk kelimesini kullanmamasını eleştiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , muhalif medyanın reklam korkusuyla durumun üzerine gidemediğini dile getirdi.

CHP'nin 97. kuruluş yıl dönümünde, Taksim Toplantıları'nın onur konuğu olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Atatürk çıkışı ile CHP içinde bir tartışmaya neden olmuştu.

Kaftancıoğlu, Atatürk'e atfen üç kez "Gazi Mustafa Kemal" ismini kullanması üzerine, Atatürk adını kullanmadığı eleştirilerinin hedefi olmuştu.

CHP'de tartışmalar devam ederken, CNN Türk canlı yayın programında Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , konuyu canlı yayınında ele aldı. Konu ile ilgili Yılmaz'ın söylediklerini destekleyen Hakan Bayrakçı ise " Neredeyse Benim Oyumu Almak Üzeresin Başkanım" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında Türkiye'de ATATÜRK diyemeyen insanların düşmanıyım bunu kim derse desin diyen Yılmaz şunları kaydetti ;

Türkiye'de ATATÜRK diyemeyen insanların düşmanıyım bunu kim derse desin ATATÜRK diyemeyen insanların baş düşmanıyım . Atatürk demeyen bir insan bu ülkeye sahip çıkmıyor Atatürk bir kişi bir şahsiyet değildir.

Onun nezninde bir ulusal birlikten bahsediyoruz toprak bütünlüğünden bahsediyoruz. Ulusal devletten bahsediyoruz. Kendi kimliğimizden bahsediyoruz. Bunu demeyen insan baş düşmandır. Kim olursa olsun.

ATATÜRK demeyen biri kesinlikle ülkenin birliğine karşıdır

ATATÜRK demeyen biri kesinlikle ülkenin birliğine karşıdır çünkü o kurmuştur. Vatandaşlığa karşıdır. Alt kimliği destekliyordur. Kesinlikle bağımsızlığa karşıdır . Bu topraklarda özgür iradenin çıkmasına karşıdır. . Atatürk demeyen birinin hiç benim yanımda yeri olamaz sahip çıkanlar suç ortağıdır ışlem yapılmalıdır.

Bakin partide olması önemli değil başka insan da dedi zaman O tepkiyi veriyoruz. Nerden gelirse gelsin son dönemde moda oldu yeter ya kendilerini ne zannediyorlar kardeşim bizim bu dünyada sığınacak başka yerimiz yok evet savaşmak istiyorlarsa siyasette savaşalım yeter artık bu rezillik .

Gidin kendi pisliklelriniz ile uğraşın her gün aynı tiyatro

Nedir bu ya diyen Yılmaz ; "yeter artık senin alıp vermedin neden bu ülkenin neyine düşmansın burda İngilizler gelse de bayrak dikse köle olsaydın, ona mı razıydın? Neyine düşmansın sen ne istiyorsun." şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732