Öztürk Yılmaz’dan Adnan Menderes Anıt Mezarına Ziyaret.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Adnan Menderes Anıt Mezarlığını Ziyaret etti. Adnan Menderes Anıt Mezarlığını Ziyaret Eden ve Bu ülkede yanlış işler oldu. Başbakan idam edildi. 21 yaşında Deniz Gezmiş idam edildi. Demokrasimizin bir daha bu tür acılarla yüzleşmemesi hepimizin sorumluluğudur. İfadelerini kullandı.

Yayın: 17 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.09.2020 18:18:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
 

Adnan Menderes Anıt Mezarlığını Ziyaret Eden ve Bu ülkede yanlış işler oldu. Başbakan idam edildi.  21 yaşında Deniz Gezmiş idam edildi. Demokrasimizin bir daha bu tür acılarla yüzleşmemesi hepimizin sorumluluğudur. İfadelerini kullanan Yılmaz ;

Acıları örtmenin, kapatmanın, birlik ve beraberlik zamanı, inşallah o dönemler artık yaşanmaz.  

Adnan Menderes Anıt Mezarlığını ziyareti ardından  yaptığı basın açıklamasında , o dönemde hukuk çiğnenmiştir , diyen Yılmaz  Bu topraklarda hiç kimse her ne olursa olsun kendini hukukun üstünde göremez dedi.

Bizim mücadelemiz demokrasi mücadelesidir. O mücadeleyi veriyoruz. 

“Türkiye’de hiçbir zaman millet iradesiyle gelen birisinin darağacında sonuçlanan bir kariyerinin olmasını asla istemeyiz. Bunu yapanları kınıyoruz." diyen Yılmaz, şunları kaydetti:

“Bu ülkede yanlış işler oldu. Başbakan idam edildi.  21 yaşında Deniz Gezmiş idam edildi. Demokrasimizin bir daha bu tür acılarla yüzleşmemesi hepimizin sorumluluğudur.

Bu bölgede yetişmiş birisi olarak Merhum Menderes ile benim bazı ortak yönlerimiz var. CHP’den ihraç edilmiş birisidir. Bende CHP’den ihraç edilmiş birisiyim. Bizim mücadelemiz demokrasi mücadelesidir. O mücadeleyi veriyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Yenilik Partisi https://t.co/MV3PyLPTpe

— Öztürk Yılmaz (@ozturkyilmaz75) September 17, 2020

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732