Öztürk Yılmaz: “Bu sistemin A’ dan Z’ ye karşısındayız”

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk YILMAZ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, halkın ekonomi, eğitim ve sağlık sorunlarının ele alınıp çözüm üretilmediğini bunun yerine hükümet ve muhalefetin sunni gündemleriyle halkın oyalandığını vurgulayarak, Ekonomi Bakanı Albayrak, Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un açıklamalarına tepki gösterdi.

Siyaset Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 19:07:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yılmaz, açıklamasında TBMM’deki siyasi partilerin Salı günü düzenlenen grup toplantılarının laf yarışı, gündem çarpıtma ve tiyatroya dönüştüğüne dikkati çekerek, ”bu şekilde Türkiye’nin idare edilemeyeceğini halkın ve ülkenin sorunlarına çözüm önerilerinin getirilmesi gerektiğini, YENİLİK PARTİSİ olarak bu çarpık sistemin A’ dan Z’ ye karşısında olduklarını ve yeni bir sistem önerdiklerini” kaydetti

 


Öztürk Yılmaz,TBMM meclis olmaktan çıktı,halkın gerçek gündemi tartışılmıyor, demokrasi parametreleri açısından tam anlamıyla çöküş yaşanıyor dedi.

 

Türkiye’de tiyatro oynanıyor

Ülkedeki siyasi sistemin halkın sorunlarını çözmekten uzak olduğunu vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu: ”Türkiye’de bir tiyatro oynanıyor. Hükümet sorunlara çözüm bulmakta yetersiz ,muhalefet ise kukla. Halkın ve ülkenin sorunlarını çözmek bir yana sunni gündemlerle insanların dikkati sürekli başka yöne çevriliyor. Basın ise herşey normal diyor.Sağlık,eğitim,ekonomi sorunlarının üstü örtülüyor. Örneğin sağlık verileri doğru ve şeffaf değil. Bu sorunları gündeme getirenler ise itibarsızlaştırılıyor.”

Öztürk Yılmaz,’bu yönetim modeli çarpık .Meclisin artık bir önemi kalmadı. Gerçek gündem, ekonomidir. İnsanlar aç işsiz,esnaf kan ağlıyor.Herşey ateş pahası.Halkın gerçek gündemini yakından takip etmek için halkın içine girmek lazım.Biz Yenilik Partisi olarak bunu yapacağız’’şeklinde konuştu.

Medya’da çöküş yaşanıyor

Yenilik Partisi Başkanı Öztürk Yılmaz,’’hem hükümetin hem de muhalefetin medyası Türkiye’deki gündemin aksetirilmesi konusunda başarısız.Daha kötü olanı kendilerinden farklı düşünen seslere yer vermiyorlar.Çoğu zaman bu medyada yer bulamıyoruz.Bulduğumuz zaman ise sözlerimiz itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Gerçeklerin üzeri örtülüyor ve katıldığımız medya organlarında olabildiğince lafımız kesiliyor, eleştiri alıyoruz’’ diye konuştu.

Türkiye bu sistemle duvara toslamıştır

Toplum şunu değerlendirmek zorunda bu eski sistem bitmek zorunda, açıklamasında bulunan Yılmaz, Türkiye’nin bu eski sistemle yönetilmesi ve sorunlarına çözüm bulması mümkün değil’’ görüşünü ortaya koydu.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732