ÖZ GÜVEN AŞILIYORUZ

Türkiye ve dünyada bir çok ünlü isme yaptığı protez saçlar ile alanında önemli bir şöhreti yakalayan Mustafa Kemal Çiçek, iddialı konuştu. Saçlarını kaybeden kişilere yaptıkları işle özgüven aşıladıklarını vurgularken müşterilerinin sadece erkek değil bayan yoğunlukta da olduğunu ifade etti.

Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 19:58:15
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Dış güzellik önemli değil diyoruz, ilk baktığımız dış görünüm oluyor ifadesinde bulunurken, bu bilinçaltını yok etmek imkansızdır vurgusunu yaptı. Mustafa Kemal Çiçek “Türkiye’nin en ünlü popçusuna protez saç uygulaması yaptığımda TV de görüntülerini de takip ettim, ekranda kendilerine güvenleri ve sahne hakimiyetlerindeki farklılığı gözlemledim, buda benim işimin görsel sanatlardaki etkisini ispatladı” dedi. protez saç konusunda uzman olan Mustafa Kemal Çiçek, bize gelenler ne kadar çoğunlukta erkek olsada 100 kadından 45’inde saç sorunu olduğunu sözlerine eklerken sadece ünlülerin bu öz güvene ihtiyacı yok, iş dünyası ve sokaktaki her kes görüntüsü sayesinde sağlam adım atıyor iddiasını da dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732