Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’tan Flaş Açıklama

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Davutoğlu’ Ak Parti Genel Başkanlığı yapmış olduğu dönemde birçok STK'nın sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinden gidiyor diye cezalandırıldığını söyledi.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.08.2020 17:21:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Buradaki amaç toplumun geniş bir kesimini kucaklayan sivil toplum örgütlerini küstürüp, 15 Temmuz önemli bir gecede Ak Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırmaktır."

Kadir Canpolat, Ahmet Davutoğlu’ Ak Parti Genel Başkanlığı yapmış olduğu dönemle alakalı önemli açıklamasında “Ahmet Davutoğlu’nun Ak Parti’ye ihanet yapıp Gelecek Partisi’ni açması yeni bir durum değildir" deyip konuşmasını şöyle sürdürdü: "Davutoğlu’nun davasına ihaneti Ak Parti Genel Başkanlığı döneminde bile vardır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sadık, Ak Parti’ye tam destek veren birçok sivil toplum kuruluşu, Ahmet Davutoğlu’nun Ak Parti Genel Başkanlığı yapmış olduğu dönemde küstürülmüştür."

BURADAKİ AMAÇ 15 TEMMUZ’DA YALNIZLAŞTIRMAKTI

Davutoğlu’nun Ak Parti Genel Başkanlığı yapmış olduğu dönemde Osmanlı Ocakları dahil birçok STK'nın, sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinden gidiyor diye, Ak Parti’ye tam destek veriyor diye cezalandırıldığını söyleyen Canpolat, şunları söyledi:

"Sivil toplum örgütlerine baskılar 15 Temmuz öncesi artmıştır. Buradaki amaç bellidir. Buradaki amaç toplumun geniş bir kesimini kucaklayan sivil toplum örgütlerini küstürüp, 15 Temmuz gibi önemli bir gecede Ak Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırmaktır.

Davutoğlu’nun ihanetine rağmen STK’ların Sayın Cumhurbaşkanına, Ak Parti’ye, devletine ve milletine olan bağlılığını olumsuz etkilememiş, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı vatandaşlara önderlik yapmıştır."

KAYNAK: aydinlik.com.tr

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732