OSMANLI OCAKLARI:ABD DÜNYA'NIN BAŞINA KARA BİR BELADIR

Osmanlı Ocakları teşkilatları Akit Tv’de gündemi değerlendirdi.Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın sunduğu programa Osmanlı Ocakları Türkiye Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bal,Osmanlı Ocakları Güngören İlçe Başkanı Erkan Delibayır,Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Alparslan Aşkın,Osmanlı Ocakları Viranşehir İlçe Başkanı Suphi Ayaz katıldı.

Gündem Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 01:12:47
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

HABER:BORA UYSAL ÖZİZMİRLİ

Osmanlı Ocakları teşkilatları  Akit Tv’de gündemi değerlendirdi.Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın sunduğu programa Osmanlı Ocakları Türkiye Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bal,Osmanlı Ocakları Güngören İlçe Başkanı Erkan Delibayır,Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Alparslan Aşkın,Osmanlı Ocakları Viranşehir İlçe Başkanı Suphi Ayaz katıldı.

Türkiye’nin gündemine dair pek çok konunun tartışıldığı programda Osmanlı Ocakları Türkiye Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bay” ABD’nin çöktüğünü,Trump’ın söylemleri ile Pentagon’nun söylemlerinin farklı olduğunu belirtti.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’da “Bir süper güç gider bir süper güç gelir.ABD;Osmanlı Devletinin yerini doldurduğunu düşünüyor ama Osmanlı Dünyaya adaleti,hoşgörüyü,hakkaniyeti, insanlık ne varsa getirdi.Osmanlı’yı yıktılar yerine ABD’yi kurdular.Görüyoruz ki ABD bugün kan döken,vahşiliği ile Dünyanın başında kara bir bela olmuş devlet olarak önümüzde duruyor”dedi.

Kırşehir  Osmanlı Ocakları İl Başkanı Alparslan Aşkın ‘da
“Amerika, Emperyalizm üzerine kurulmuş batıl inançlı bir devlet.Asıl amacı katliam yapmaktır ,kan dökmektir. Özellikle Müslümanlar üzerinden prim yapmak ,siyaset yapmak ,insanları öldürmek Amerika’nın özelliklerinden bir tanesidir.

Amerika’nın şöyle bir özelliği var:Amerika kendi ülkesinden hainleri öldürüyor; kendisi ülkesinden olmayan hainleri besliyor,koruyor .Amerika’nın petrol için enerji için yapmayacağı şey bırakmamıştır.
Ne kadar terör varsa destekliyor,PKK’sını ,YPG’sini ,Fetö’yu destekliyor “dedi.

Osmanlı Ocakları Güngören İlçe Başkanı Erkan Delibayır ise;

“Amerika kendi ülkesindeki vatandaşlarını bile boşyere yatırmaktadır.ABD’den adalet beklemek anlamsızdır ve ABD’de adalet yoktur.Suçsuz yere boşyere yatanlar vardır.Dünya üzerinde dostu yoktur bu ülkenin “dedi.

Viranşehir Osmanlı Ocakları ilçe Başkanı Suphi Ayaz ise Güneydoğu halkıyla Ak Parti arasını açmak bakımdan oyunlar oynandığını, bu durumun en çok HDP’ye yaradığını belirtti ve şunları söyledi:

“Güneydoğu’da en  büyük sıkıntılardan birisi elektrik sıkıntısıdır.Nedense bu durumu hiç kimse gündeme getirmiyor.Bunun sebebi oradaki halkı Ak Parti’den uzaklaştırmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum.Çifçilerimiz,üreticilerimiz çok zor durumdadır.Oradaki çiftçi 50 dönümlük bir arazide 35 bin-36 binTL elektrik faturası ödemektedir.Çiftçi bu durumda kazanıp üretemiyor.Ciddi anlamda halkı Ak Parti’ye karşı kışkırtıyorlar ve uzaklaştırmaya çalışıyorlar.Bunları kim yaptığını bilemiyoruz fakat bu uygulamaları yapanların arkasında bir güç var.”dedi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ta bu konunun takipçisi olacağını bölgedeki vatandaşların sıkıntısını gündeme getirip işleyeceğini söyledi.

Kaynak:anadolugunesigazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732