OPPO, ÇOK YÖNLÜ AMİRAL GEMİSİ FIND X2 SERİSİNİ CANLI VİDEO KONFERANSLA TANITACAK

OPPO, merakla beklenen Find X2 serisinin lansmanı için açıklama yaptı. Find X2 serisinin küresel tanıtım etkinliği, 6 Mart’ta OPPO’nun Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Teknoloji Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 18:38:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Dünya akıllı telefon sektörünün lider markası OPPO, yeni Find X2 serisinin lansmanını bir video konferans ile yapacak. Merakla beklenen lansman, herkese açık olarak OPPO’nun Youtube kanalından (https://www.youtube.com/watch?v=yTSZeiaSLxU ) 6 Mart Cuma günü Türkiye saati ile 12:30 itibariyle canlı olarak yayınlanacak.

2020 yılına damgasını vuracak Find X2 serisi, yenilikçi OPPO markasının DNA'sının kalbinde yer alıyor. Sürekli yenilikler yaparak yaratıcılığın sınırlarını zorlayan OPPO, Find X2 serisi ile dünyanın en üstün akıllı telefon deneyimini sunuyor.

Tüm ürünlerinde müşteri geri bildirimlerini dikkate alan OPPO, yeni Find X2 serisini üretmek için AR-GE'ye büyük yatırım yaptı. Find X2 serisi, çözünürlük, ekran yenileme hızı, renk ve yüksek dinamik aralığı açısından OPPO'nun bugüne kadar ürettiği en gelişmiş ekrana sahip ürün olarak dikkat çekiyor. Kullanıcılar Find X2 ile daha net, daha pürüzsüz ve rahat bir ekran deneyimi yaşıyor.

OPPO, gelişmiş fotoğrafçılık teknolojilerine olan yatırımlarını kararlı bir şekilde sürdürüyor. Özelleştirilmiş bir amiral gemisi görüntü sensörü ile donatılan Find X2 Pro, OPPO’nun bugüne kadarki en gelişmiş fotoğraf teknolojilerine sahip olacak. Kullanıcılar üstün bir görüntü kalitesinin ve odaklama performansının keyfini yaşayacak. Find X2 serisi ayrıca çip Snapdragon 865 ile donanım özelliklerini güçlendiriyor.

Find X2 serisinin diğer yenilikleri ve çarpıcı özellikleri, 6 Mart’ta gerçekleşecek canlı video konferansta açıklanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732