ONUR İTTİFAKI’NA KATILIMLAR HIZ KESMİYOR.

ONUR HAREKETİ’nin önderliğinde oluşan, ONUR İTTİFAKI’na Türkiye genelinden peş peşe destek açıklamaları geliyor.

Yayın: 04 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 04.08.2020 14:16:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 Cumhur ve Millet ittifakın’dan umduğunu bulamayan ve yapılan tüm anketlerde bu iki İttifaktan memnun olmayanların oranı yüzde ellinin üzerinde çıkıyor.

İşte Cumhur ve Millet ittifakın’dan aradığını bulamayan bu yüzde ellilik kesim kendilerine adres olarak ONUR İTTİFAKI’nı görüyor.


KARARLI ve ONURLU MİLLET YÜRÜYÜŞÜ sloganıyla çıkmış olduğu yurt gezilerinde yoğun bir ilgi ile karşılanan ONUR İTTİFAKI’nın Lideri Sayın Yaşar AYDIN sosyal medya üzerinden yaptığı basın toplantısında şunları söyledi;


Bu ülkeyi bizlerin dedeleri kurdu. Torunları olan bizler karnı tok, başı dik, Onurlu yaşasınlar diye bize bir ülke bıraktılar.Dedelerimizin yoklukla, açlıkla mücadele edip canlarını vererek kurdukları ülkede maalesef iki yakamız hiç bir dönem bir araya gelmedi.


Ülkeyi kurduğumuz günden bu güne ne açlığımız bitti, ne de gözyaşımız dindi.
Bu ülkeyi kuranların torunlarının payına hep açlık, sefalet ve
gözyaşı düştü.


Huzurun ne olduğunu bir kez olsun göremedik. Ülkenin kuruluşundan bu güne, gelen çapsız İktidar ve Muhalefetin sanal kavgalarının sadece figüranı olduk.
Sürekli kavga yaptık, sürekli gölgemize yumruk salladık.
Asıl işi ülkeyi imar etmek olan siyaset kurumu aktörleri ve partiler yıllarca aklımızla oynadılar, kardeşi kardeşe kırdırdılar.


Bu asla kabul edilemez. Kimi siyasi Partiler kendilerine Önder olarak Humeyni’yi seçti, kimisi Marks ve Lenin’i veya Mao’yu kendine Önder olarak seçti. Çünkü bunlar bu ülkenin ne inancıyla ne tarihiyle, ne kültürüyle, ne de diliyle hiç bir zaman barışık olmadılar. Bunlar bizleri bir türlü sevmedi. Bunlara biz her türlü desteği verdik, makam verdik. Kimini Başbakan, kimini bakan, kimini Cumhurbaşkanı yaptık. Ama bunlara kendimizi bir türlü sevdirmedik. Bu da asla kabul edilemez.
Artık ONUR İTTİFAKI var. Bu ülke için yeri geldiğinde canını veren biz, vergisini veren biz, her türlü Angarya işine omuz veren biz, yönetmeye gelince kahır çekmeyenler. Bunun adı kelimenin tam anlamıyla akıl tutulması. Bu ülke için ölmesini bilen yönetmesinide bilir. Tam seksen yıldır sahte kahramanların ülkeyi getirdikleri durum ortada.
Bu ülkeyi en iyi biz yönetiriz.
Bunun aksi tek bir öneriye dahi, tahammülümüz yoktur.
Kararlıyız dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732