''Onlarla yattığım için kaybettim'' diyen kıvrımlı model, çıplak fotoğrafını paylaştı!

9 yıllık eşi Justin Ervin ile evlenmeden önceki aşk hayatı için ''Onlarla yattığım için kaybettim'' diyen kıvrımlı model Ashley Graham, çıplak fotoğrafını paylaştı.

Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 20.08.2019 16:45:42
Editör -
Okuma Süresi: 10 dk.
Takip EtGoogle News
1
 
Olay yaratan açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul eden 31 yaşındaki kıvrımlı model Ashley Graham, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu.
 
2
 
9 yıllık evliliklerini bebekle taçlandıracaklarını duyuran Ashley Graham ve Justin Ervin çifti, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmışlardı.
3
 
Her fırsatta kadınların bedenleriyle barışık olmalarını öğütleyen ve beden olumlama akımının öncülerinden olan Graham, çıplak fotoğrafını paylaştı.
4
 
Geçmişte, bedenindeki kusurlardan rahatsız olmadığını söyleyen ve kadınları belli kalıplara sokan zihniyete karşı olduğunu her fırsatta dile getiren güzel model, hamilelikten sonra bedeninde oluşan değişimleri fotoğraflayarak takipçilerinin beğenisine sundu.
5
 
Bir dönem evlenmeden önceki ilişkilerine dair çarpıcı itiraflarda bulunan Graham, erkeklerin istediklerini aldıktan sonra çok değiştiğini söyleyerek, ''Onlarla yattığım için kaybettim'' demişti.
6
 
Eşi Justin Ervin ile bir kilisede tanıştığını söyleyen kıvrımlı model, geçmiş travmalarından ötürü Ervin ile evlenene dek ilişkiye girmediğini anlatmıştı.
7
 
 
8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 
 
12
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732