Okulda koronavirüs paniği! Bir öğrencide virüs çıktı! Sınıf arkadaşları karantina altına alındı!

Koronavirüs salgını hız kesmeden yayılmaya devam ediyor. Salgın sebebiyle online eğitime geçen sınıflar, kademeli bir şekilde eğitime yüz yüze başlıyor.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 01:25:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz günlerde ilkokul öğrencileri yüz yüze eğitime başlamıştı. Ancak gelen son bilgiye göre Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki bir ilkokulda bir öğrencide koronavirüs tespit edildi. Öğrencinin sınıf arkadaşları karantina altına alındı.

Salgında her geçen gün vaka sayıları artmaya devam ediyor. Özellikle mevsimsel hastalıkların yavaş yavaş kendisini göstermeye başladığı bu dönemde bir kötü haber de Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden geldi. Bir ilkokul öğrencisinde koronavirüs tespit edildi.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Gelen bilgiye göre Kadirli Dadaloğlu ilkokulunda olan bir öğrencinin annesinde koronavirüs tespit edildi. Bunun üzerine öğrenciye test yapıldı. Öğrencinin testinin pozitif çıkması üzerine sınıf arkadaşları karantinaya alındı.

 

13 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

Koronavirüs testi pozitif çıkan öğrencinin 13 sınıf arkadaşı, filyasyon çalışmaları kapsamında karantina alına alındı. Karantinada olan öğrencilere de koronavirüs testi yapılacağı belirtildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732