‘’O’NU ÖRNEK ALIYOR MUYUZ?’’

İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Ömer Döngeloğlu, Kağıthane’de, ‘’Peygamber Efendimizi Hayatımızda Örnek Alıyor Muyuz?’’ konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 18:38:51
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Prof. Dr. Döngeloğlu, Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri kapsamında vatandaşla buluştu. Ramazan’ın birlik, beraberlik, kardeşlik ve halden anlama kavramlarını daha da ön plana çıkaran mübarek bir ay olduğuna dikkati çeken Döngeloğlu, bu ayın manevi açıdan iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Mübarek Kadir Gecesi’nin de bu ay içinde olduğunu hatırlatan Döngeloğlu, katılımcılara Hz. Muhammed’in hayatından kesitler sundu.

Hz. Peygamber’in hayatı boyunca güzel ahlak örnekleri sunduğunu ifade eden Döngeloğlu, ‘’Bizler de onun ümmeti olarak hal ve hareketlerimize dikkat etmeliyiz. Kur’an ve sünnet yolundan ayrılmamalıyız. Efendimizin güzel ahlakının izinden gitmeliyiz’’ dedi.

Söyleşiyi izleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de Döngeloğlu’na ve vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732