O BİR TRİPOT (APO)

Erzurum’da yerel televizyon kanallarında kameramanlık ve muhabirlik yapan Abdullah Er, ‘Tripot Apo’ tiplemesi ile sosyal medyanın en sevilen fenomenlerinden oldu. Tripot apo izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Yaşam Yayın: 22 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 22.03.2020 15:24:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bir dönem Erzurum'da yerel televizyon kanallarında kameramanlık ve muhabirlik yapan Abdullah Er, ‘Tripot Apo' tiplemesi ile sosyal medyada izleyenleri kahkahaya boğuyor. Geçmişinde gazetecilik ve tiyatro oyunculuğu yapan tripot apo lakaplı sosyal medya fenomeni Abdullah Er, Erzum’da yerel de sahlenen tiyatro oyunlarda da sahne alan Er, sempatik tavırlarıyla sokağın nabzını tutuyor.

Erzurumlu Abdullah Er, ‘Tripot Apo' tiplemesi ile ilgi odağı oluyor. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ve sokağın nabzını tutan Abdullah Er, ‘Tripot Apo Soruyor' programı ile sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.

Son yılların popüler uygulamaları arasında yer alan Youtube video paylaşımları arasında Erzurum'un renkli simalarını da görmek mümkün.

Bir dönem medya sektöründe çalışan ve yerel televizyon kanallarında kameramanlık ile muhabirlik yapan Abdullah Er, şimdi sosyal medya aracılığıyla cadde ve sokaklarda halkın nabzını tutuyor.

Er, şimdilerde farklı bir kulvarda yoluna devam ediyor. Renkli kişiliği ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Er, ‘Tripot Apo' tiplemesi ile adından ençok söz ettirilenlerden oldu.

Abdullah Er, sosyal medya röportajlarında son zamanlarda adeta tıklanma rekorları kırıyor. Dünya ülkelerini etkisi altına alan Korona virüsü ile adeta morallerin alt üst olduğu vatandaşları Erzurum menşeli röportajları ile güldüren zaman zaman düşündüren Tripot Apo, son olarak yaptığı ‘Gırgıt nedir?' sorusuna yanıt aradı. Erzurum halkı arasında cimrinin karşılığı olarak bilinen Gırgıt sorusuna verilen birbirinden ilginç yanıtlar herkesi gülümsetmeye yetti. Youtube'da tıklanmalar gün geçtikçe artan Tripot Apo'nun bundan sonraki röportajları ise merakla bekleniyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732