Nurgül Yeşilçay, Hayranlarını Gülmekten Kırdı Geçirdi

Son zamanlarda yapmış olduğu paylaşımlardan sonra çok sıkça olarak söz ettiren Nurgül Yeşilçay, bambaşka bir kılığa bürünüp dünyaca ünlü moda markasının bir paylaşımını tiye aldı.

Yayın: 25 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 25.09.2020 15:53:35
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Karantina döneminde sosyal medya hesabını daha aktif halde kullanmaya başlayan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son paylaşımıyla sevenlerini kahkahaya boğdu.

Nurgül Yeşilçay, Hayranlarını Gülmekten Kırdı Geçirdi

Yeşilçay, dünyaca ünlü giyim markasının yeni koleksiyon çekimindeki pozu taklit etti.

VATKALI TASARIMLARI GÜNDEM OLDU

Instagram'da 11 milyon takipçisi olan Fransız lüks giyim markası aksesuar ve kıyafetleriyle gündem olmaya devam ediyor. Moda markası son olarak tekrardan popüler olan vatkalı tasarımlarıyla alakalı bir paylaşımıyla sosyal medyaya bomba gibi düştü.

ÜNLÜ OYUNCU SESSİZ KALAMADI

Kısa zamanda binlerce kişi tarafından paylaşılan fotoğrafa sessiz kalamayan Nurgün Yeşilçay ise bir bayan arkadaşıyla markanın paylaşımını tiye aldı.

Nurgül Yeşilçay'ın güldüren işte o paylaşımı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732