Nihal Olçok'tan "Bizi 15 Temmuz'da Suriyeliler kurtardı" diyen Soylu'ya tepki

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Bizi 15 Temmuz'da Suriyeliler kurtardı" sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 12 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2019 20:42:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip'i kaybeden Nihal Olçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Bizi 15 Temmuz'da Suriyeliler kurtardı" sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

"AZICIK DAHA AZ ACITIN"

Sosyal medya hesabı üzerinden Soylu'ya ilişkin paylaşımda bulunan Olçok, "Evladım Abdullah ve babası Erol Olçok vatan için şehit düştü. Kendi vatanında savaşmayıp başka bir ülkede çoğalan Suriyeli muhacirler için değil vallahi. Yapmayın lütfen acıyor, bu can zaten acıyor da azıcık daha az acıtın" diye yazdı.

 

 

 

Nihal Olçok şunları kaydetti:

"Yanılıyorsunuz sayın @suleymansoylu, evladım Abdullah ve babası Erol Olçok vatan için şehit düştü. Kendi vatanında savaşmayıp başka bir ülkede çoğalan Suriyeli muhacirler için değil vallahi. Yapmayın lütfen acıyor, bu can zaten acıyor da azıcık daha az acıtın. Yoksa acı bulaşıcıdır."

Nihal Olçok'tan  Bizi 15 Temmuz'da Suriyeliler kurtardı  diyen Soylu'ya tepki

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732