Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerini paylaştığı "Aşk Tesadüfleri Sever 2" adlı filmin dün akşam galası düzenlendi. Cavadzade'nin tercih ettiği beyaz derin dekolteli kıyafeti ise geceye damga vurdu.

Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 21:06:20
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

İkincisi çekilen Aşk Tesadüfleri Sever filminin galası dün akşam başrol oyuncuları Nesrin CavadzadeYiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Yarın vizyona girecek olan filmin oyuncularından Nesrin Cavadzade giydiği kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkılan ve hikayesi İpek Sorak'a ait olan filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. Filmde, 1960'lardan bugüne uzanan romantik bir yolculuğa çıkılarak, tesadüflerin aşka hizmet edişi anlatılıyor. Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmini galası bu akşam gerçekleşti. Geceye ilk filmin başrol oyuncuları Belçim Bilgin ve Mehmet Günsur da katıldı. Filmin iki kadın başrolü Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan şıklıklarıyla göz doldurdu. Beyaz uzun bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade'nin derin göbek ve bacak dekoltesi ise dikkat çekti.

HAYRANLARI HİÇ BEĞENMEDİ

Galadan fotoğraflarını paylaşan Nesrin Cavadzade'nin dekolteli kıyafeti takipçileri tarafından da beğenilmedi. Oyuncunun kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra çok rüküş olduğunu da söyleyenler oldu.

 

Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732