Nesrin Cavadzade'den olay açıklama: Erkek dediğin maymundan hallice olur

Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade, çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Cavadzade, "Erkek dediğin maymundan hallice olur" ifadelerini kullandı.

Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 16:13:38
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

'Aşk Tesadüfleri Sever 2' ekibi, çekimlerin bitişini Beykoz'daki bir mekanda partiyle kutladı. Filmde rol alan Nesrin Cavadzade çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"ERKEK DEDİĞİN MAYMUNDAN HALLİCE OLUR"

Filmin partisinde özel hayatıyla ilgili sorulan soruları cevaplayan güzel oyuncu, "Çirkin erkek seviyorum, yakışıklılar beni korkutuyor" diye başladığı açıklamasını ilginç bir ifadeyle sonlandırdı. Cavadzade, "Anneannem, 'Erkek dediğin maymundan hallice olur' derdi" dedi.

GECEYE GEÇ KALDI

Nesrin Cavadzade, basın toplantısı ile başlayacak olan partiye geç kalınca filmde rol alan usta oyucu Zuhal Olcay, tepkisini geceden erken ayrılarak gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732