MUTLULUĞUMUZU YAŞATMADILAR

Merkez Parti Muğla Milas İlçe Başkanı Gurbet Almalı; Milas İlçe Başkanlığımızın Açılışı sebebi ille mutlu olduğumuzu, ilçe Halkımız ile Paylaştığımız, şu günlerde ne yazık ki mutluluğumuz bölgemizde küçük bir kızımızın, istismarı ile yaşayamadık.

Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 15:04:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlçe Başkanı Almalı; Biz Merkez Partisi olarak, Önce İnsan sloganı ile meydanlarda hak, hukuk, adalet diye çıktığımız, bu yolda İlçemiz Milas İçinde’de, Partimizin fikriyatının bu millet için ne kadar önemli olduğunu, vurgulamak ve insanın değerini her yerde haykırmak için, yapmış olduğumuz ilçe açılışımızda, bizleri yalnız bırakmayan, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Oğuz Beyefendiye  ve ilçe yönetimime, covit 19 salgınına rağmen, kurallar çerçevesinde bizleri yalnız bırakmayan Milas İlçe Halkımıza Çok Teşekkür Ederim, ancak mutluluğumuz bölgemizde küçük bir kız çocuğuna yapılan istismar haberi ile ne yazık’ki çok üzün sürmedi.

Bir anne olarak bu yazıları yazmak yazıya dökmek aslını kifayetsiz kalıyor. Tahmini konum çocuk istismarı,günümüzde gitgide çoğalan sapık zihniyetleri kendi savunmaları cezaların maalesef ama maalesef caydırıcı olmayışındandır. Bilinen tahmini cezaların durum analizine göre insanlık dışı yaptıkları ahlaksızlıklardir. Çünkü bir adı yok.hangi hukuk'ta hangi insanlıkta hangi mezhepte siz kim oluyorsunuz a masum sabit günahsızlar hedef alıyorsunuz sizin ceza larınızı o halde bir anne versin sizin hakettiğiniz asla Demir parmaklıklar olmasın çünkü yarın çıkacaksınız normal hayatlarınıza devam edeceksiniz peki çocukların psikolojisi veya bir tane yaptırın olacak tükettiğiniz hayatların anlık bir hiç uğruna mahvettiniz zihniyetlerinizin  cahilliklerinizin Allah belasını versin dedim ya anne ne yazsam kifayetsiz kalıyor

adaletin çocuklara daha çok yer vermesini istiyorum çocuklarımıza kıyan cehalet toplumun yeri  ancak yerin dibindeki   hak ettiğine kavuşmasını istiyorum

bugün bile haberlerini duymaktan utandığımız istismarın kadına şiddetin bitmek bilmediği ülkede yaşamak utancın dayım bir adalet olacaksa bu önce çocuklara sağlansın..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732