Mirsevdin Tekdemir Yardım Eli Bekliyor

Engelli eşi ve henüz 5 yaşındaki oğluyla birlikte hayata tutunmaya çalışan Mirsevdin Tekdemir çöplerden topladığı hurdalar ve plastik kutuları satarak ailesini geçindiriyor. Tekdemir; “Tek isteğim eşim ve çocuğuma iyi bir hayat sunabilmek” diyor

Yaşam Yayın: 22 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2019 13:56:57
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Emrah Aras/ajanstürkhaber

Erzurum’un Şükrüpaşa mahallesinde babadan kalma gecekondu da oturan 61 yaşındaki Mirsevdin Tekdemir çöplerden topladığı hurda parçaları ve plastik kutuları satarak engelli eşi ile 5 yaşındaki oğluna bakmaya çalışıyor.

Tek isteğinin eşi ile çocuğuna iyi bir yaşam sunmak olduğunu söyleyen Tekdemir; “Eşim hasta sürekli baygınlık geçiriyor, onu bırakıp bir yere gidemiyorum. Her an başına bir şey gelir korkusuyla yaşıyorum. Oğlum henüz 5 yaşında ona iyi bir gelecek sunmak istiyorum fakat günde kazandığım 10-15 lira ile olmuyor” şeklinde konuştu.

 

Tekdemir; yetkililerden, hayırseverlerden ve özellikle de cumhurbaşkanından kendilerine uzanacak bir yardım elini beklediğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732