Milletvekili basın açıklaması yaparken depreme yakalandı: Yanındakiler tekbir getirdi

Salda Gölü'nde yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili basın açıklaması yapan Saadet Partisi Milletvekili Abdülkadir Karaduman, partilileriyle Burdur'da depreme yakalandı. Sarsıntı esnasında partililer tekbir getirdi.

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2019 16:38:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Salda Gölü'nde basın açıklaması yapmak için toplanan Saadet Partililer ve Milletvekili Abdülkadir Karaduman, depreme yakalanınca kısa süreli panik yaşadı.

DENİZLİ'DEKİ DEPREMİ HİSSETTİ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve bir grup partili, Denizli'de dün meydana gelen ve Burdur'da da hissedilen 6.0 büyüklüğündeki depreme, Salda Gölü kıyısında basın açıklaması yaptığı sırada yakalandı.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Ayakta durmakta güçlük çeken Karaduman, konuşmasına ara verirken, yanındakiler tekbir getirdi. Sarsıntının durmasının ardından Karaduman, "Umarım bizim burada ufak şekilde hiğimiz deprem, diğer bölgelerde de böyle hissedilmiştir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732