Mesut Özil'in bıçaklı saldırıda sığındığı Türk restoranın sahibi o anları anlattı

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Kolasinac Londra'da bıçaklı saldırıya uğramıştı. O anlarda Mesut Özil'in yanında eşi Amine Gülşe de vardı. Olay sırasında sığınılan Türk restoran sahibi o anları anlattı.

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2019 17:37:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Londra'da bıçaklı saldırganlardan kaçarak restorana girmişti. Restoran sahibi Yağmur Çiçek, NTV'ye konuştu.

İşte Yağmur Çiçek'in açıklamaları;

Çiçek, "Olay burada başlamadı. Bize saat 5 sularında telefon açtıklarında 'Polisi çağırın' dediler. Biz hepimiz dışarıya çıktığımızda Mesut zaten restoranın önüne arabayı park etmişti. Haberlerde de çıktı zaten, fotoğraflar var. Biz olayları anlamaya çalıştık. İki kişi motosikletleriyle bunları takip ediyor, arabanın üstüne taş atıyorlar, daha doğrusu tuğla atıyorlar. Polis bunları gördü tabi..."

 

 

 

"MESUT'UN EŞİ KORKMUŞTU"

"Eşi Amine Gülşe arabadaydı. Korkmuştu yavrum. İki kişi bindiğin arabaya taş, tuğla atıyor, sen de ne olduğunu anlamaya çalışıyorsun. Saat 5 ve burası Londra'nın göbeği. Ben Mesut Özil'i gayet sakin gördüm, arabadan dışarı çıkıp bakındı. Hanımı biraz korktu haklı olarak. Ben onun adına çok üzüldüm. Böyle bir şey yaşadıkları için. Onları biz çok seviyoruz."

"BİZ MESUT İLE AİLE GİBİYİZ"

"Biz yeni tanışmıyoruz, aile gibiyiz desek yeridir. Ben Mesut'u çocuğum gibi seviyorum, defalarca kendisine de söyledim. Elimden bir şey gelseydi yani bir tek canımı vermeyebilirdim. Hanımını da olsun. Diğer çocukta çok özel birisi. Onu da çok seviyoruz, çok saygılı bir çocuk" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732