MERSİN AKDENİZ BELEDİYESİ YİNE GÜNDEMDE

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü eski Başkanı Mahmut Karak, Akdeniz Belediyesinde görevli bir müdür üzerinden yürütülen operasyonlarla ilgili şok edici iddialarda bulundu;

Siyaset Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 17:13:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

“Hepimizi Siyasi kumpaslara alet ettiler, birçok kişiyi siyaseten kurban ettiler, Akdeniz’deki seçim başarımıza gölge düşürdüler(!)

-AK Parti il Başkanı Cesim Ercik’in il kongresi öncesi görevden alınmasına ilişkin başlatılan sansasyonel propagandaların,
-AK Parti’li meclis üyesi İsmail Yerlikaya ile ilgili karalama kampanyasının,
-Belediye Başkan yardımcısı Hasan Tüzün’ün istifasının,
-AK Parti Meclis üyesi Süleyman Kahraman’ın istifasının,
-Belediye Başkan yardımcısı Zafer Şahin Özturan’a ve Akdeniz Belediyesi Daire müdürü Mustafa Kutlu’ya karşı yapılan medya karalamalarının ve ardında görevlerini bırakmak zorunda olmalarının sebebi ortaya çıktı !!!

Tüm bu siyasi kumpasların bizzat AK Partili Belediye Başkanının bilgisi dahilinde ve belediyede görevli bir müdürünün yönlendirmesi ile yapıldığı ortaya çıktı.

Uzun bir süredir farklı konularla gündeme gelen Mersin Akdeniz Belediyesi ile ilgili skandallara ilişkin, gerekli önlemlerin alınmaması halinde yeni bilgileri de paylaşacağını iddia eden Mahmut Karak, Akdeniz Belediyesini ve AK Parti Mersin teşkilatını bu hale getiren, fitne yaratan kişinin halen orada olduğunu iddia etti.
Bir kişinin Belediye Başkanı üzerinden hem Belediye’de hem de parti teşkilatlarında halen kumpaslara devam ettiğini de beyan etti.

Daha önce Akdeniz Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Zafer Şahin Özturan’ın, Mahmut Karak’ın canlı yayındaki beyanlarının ardından AK Parti grup sözcülüğünden de istifa ettiği aktarıldı.
Özturan’ın, kendisine karşı yapılan siyasi kumpasların sorumlularının ortaya çıkartılmasını istediği belirtildi.

Bir diğer Siyasi kumpas daha ortaya çıkacak(!)

Bu yaşanılanların ardından gözler şimdi de, daha önce istifa eden Belediye Başkan yardımcısı Hasan Tüzün ile, AK Parti Meclis üyesi Süleyman Kahraman’a çevrildi, zira bu isimler için de bir takım siyasi kumpaslar sebebiyle görevlerini bırakmak zorunda kaldıkları belirtildi.

Ortaya atılan bir diğer sarsıcı iddia ise, Mersin AK Parti teşkilatına ve AK Partili Akdeniz Belediyesindeki bir takım kişilere bu siyasi kumpaslar yapılırken, daha önce FETÖ davalarında yargılanmış bir takım kişilerin Belediye ile ilgili bazı işlere müdahil olduğudur.

Akdeniz Belediyesi üzerinden yapılan siyasi kumpaslarla ilgili önlem alınması için, aynı zamanda Mersin Milletvekili olan Bakan Lütfü Elvan’a, bazı AK Partili görevlilerin de gittiği aktarıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732