Merkez Parti Yakutiye İlçe Başkanı Faik Çam ‘dan şok iddia...

Merkez Parti Yakutiye İlçe Başkanı Faik Çam ‘dan bomba iddia ? Çam; AK Partiye yıllarca üye olan vatandaşlar ‘dan Merkez Partiye geçecek olan vatandaşın önü kesiliyor.

Yayın: 05 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2020 21:06:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Çam; saha çalışmalarımız ve zaman zaman bize gelen, kimi eski AKP li kimileri ise Üyeliği devam eden birçok vatandaş oluyor. Vatandaşlarımızın çoğu AK Partiye  bir aşı işi olsun diye üye olmak istiyor, ne yazıkki Ak Partililer insanların bu zaafını  oldukça güzel kullanıyorlar ve onları yıllarca oyalıyorlar. Taaki Ak Partiden istifa etmek istedikleri zamana kadar, çeşitli oyalama taktikleri ile vatandaşları oyalıyor. Fakat her hangi bir istifa söz konusu olduğu  veya istifa talebi olduğu  anda o vatandaşın işini çözme çabasına giriliyor.

İlçe Başkanı Faik Çam İdiasını şöyle sürdürüyor:

Yakın zamanda görüştüğümüz bazı Ak Parti Üyesi olan Vatandaşlarımızdan, yıllarca Akp ‘lilerden İş Bekleyen,  ancak yıllarca oyaladıkları bu insanlar, umudu kesip Kendi yollarını çizmek istedikleri veya onların haklarını, daha iyi savunacak ve temsil edecek olan  ‘’MERKEZ Partimize’’  Katılmak istediklerini öğrenince, o Vatandaşların sorunları anında çözülüyor. Çam ; bizzat AK Parti Palan Döken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu Tarafından  oyalanan bazı insanlar bizlere  gelmek isteyen bazı vatandaşlarımızı belediye bünyesinde olan sosyal tesislere işe konuluyor.

#Merkez Parti Erzurum İl Başkanı #Ahmet Yılmaz; Merkez Partinin Erzurum’da her geçen gün daha da büyüdüğünü hazmedemeyenlere inat, Memleketimizin ve milletimize hak ettikleri hizmeti ,Adaleti, Hakkını, vereceğiz diyerek ,Siyaseti kendi Ahlaksızlıklarına alet eden herkim olursa, hangi partiden olursa olsun kınıyoruz. kin ve ayrıştırıcı bu tavırdan hem memleketimizi hem de ülkemizi Merkez Parti olarak kurtaracağız dedi.

İl Başkanı Yılmaz son günlerde ne yazıkki Babacan ekibi 'de Erzurum'da yer edinemeyince, Merkez Parti Üyelerini ayartmaya çalışarak, siyasi ahlaksızlıklarrını ortaya koyuyorlar. biz Merkez Parti Olarak herkese kapımızı açık. lakin hiçbir siyasipartiden birilerine yalan vaatlerde bulunarak kimseyi ayartmak gibi basit bir hareketimiz olamaz. böyle pervazsız bir düşünceyi de hangi siyasi Partide olursa olsun kınıyoruz dedi.

Haber Derin Gazetesi Özel Haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732